premiumeuropeanproducts.eu

Buah-buahan kering

Buah-buahan kering

HALWA BUAH-BUAHAN

Halwa buah-buahan dan beri menawarkan hidangan lazat yang dihasilkan melalui proses pengeringan yang perlahan pada suhu rendah. Kaedah yang teliti ini mengekalkan vitamin semula jadi, warna yang cerah dan teksturnya yang menawan. Sepanjang sejarah, halwa buah-buahan dihargai kerana keupayaannya untuk mengekalkan kesejahteraan pada musim sejuk dan memberikan sumber tenaga yang menyegarkan pada musim panas. Pengeringan pada suhu rendah memastikan halwa buah-buahan mengekalkan rasa yang mewah, berjus dengan warna yang memikat. Tidak seperti kebanyakan manisan lain, halwa buah-buahan hanya mengandungi gula sebagai bahan tambahan. Kemewahan rasa semula jadinya menghilangkan keperluan untuk menggunakan perisa tiruan, pengawet, atau pewarna, menjadikannya satu hidangan lazat dan manis yang sesuai untuk sebarang majlis.

 

HALWA BUAH-BUAHAN DALAM COKLAT

Nikmati hidangan untuk penggemar coklat! Penggunaan teknik khas memperkayakan halwa buah-buahan dan beri dengan lapisan coklat berkualiti terbaik, yang menghasilkan pengalaman rasa yang unik. Dengan adanya teknik pengeringan lembut yang dipantau dengan rapi pada suhu rendah serta teknologi pemprosesan yang unik, produk ini mampu mengekalkan keaslian, warna dan aroma asli yang terbentuk secara semula jadi. Hidangan istimewa ini sesuai untuk dijadikan sebagai snek tengah hari atau untuk menambahkan sentuhan anggun pada mana-mana meja jamuan. Pilihan yang boleh didapati termasuklah kranberi, anggur hitam, labu, kuins, rubarb dan banyak lagi manisan, memastikan hidangan yang lazat untuk memenuhi pelbagai selera.

 

Pastillas

Pastillas menawarkan pilihan yang lazat untuk mereka yang mengidam manisan dengan kelainan yang unik. Pastillas menyediakan alternatif yang sihat dan berperisa sebagai ganti kepada gula-gula tradisional, yang dihasilkan daripada buah beri, buah-buahan dan sayur-sayuran daripada sumber tempatan. Manisan yang cair-dalam-mulut anda ini diperbuat daripada puri, serbuk putih telur buatan sendiri, dan gula, menjanjikan kepuasan dengan setiap gigitan.

 

SERBUK

Serbuk yang diperbuat daripada buah-buahan kering dan beri ini menawarkan cara yang mudah untuk menggabungkan rasa semula jadi ke dalam pelbagai hidangan. Serbuk boleh meningkatkan rasa masakan dan menambah rangsangan semula jadi kebaikan buah-buahan dan beri. Daripada krim masam dan yogurt hingga pencuci mulut dan bubur, sup dan ais krim serta biskut dan koktel, salad dan pankek, jem dan banyak lagi, serbuk menawarkan pilihan versatil dalam aplikasi masakan. Masukkan ke dalam resipi kegemaran anda untuk meningkatkan rasa.

 

JUS ORGANIK

Jus BIO menawarkan minuman bukan alkohol yang dihasilkan daripada buah-buahan dan beri yang ditanam secara organik. Memperakui kualiti jus semula jadi yang menyegarkan dan memberi tenaga, Jus BIO menjemput sesiapa sahaja untuk menikmati kuasa alam semula jadi dengan minuman yang bebas daripada gula tambahan. Setiap tegukan memberikan rasa asli alam semula jadi dengan pengalaman yang menyegarkan untuk dinikmati oleh semua orang.

 

SIRAP

Dihasilkan daripada buah-buahan dan beri yang kaya dengan vitamin yang ditanam secara tempatan, sirap menghormati tradisi pembuatan minuman lama dan memakan masa. Disediakan dengan teliti, sirap menawarkan pengalaman yang menyegarkan dan berperisa tanpa memerlukan penambah perisa atau bahan makanan tambahan. Sesuai untuk menghilangkan dahaga sambil memuaskan selera seseorang, sirap menepati keinginan kanak-kanak dan orang dewasa. Selain dijadikan bahan minuman, sirap juga meningkatkan rasa pencuci mulut, inti kek, serta jeli dengan kelembapan dan rasa yang memperkaya setiap sajian masakan melalui kebaikan semula jadinya.

 

Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or the European Research Executive Agency (REA). Neither the European Union nor the granting authority can be held responsible for them.

Scroll to Top