premiumeuropeanproducts.eu

Mengenai kempen

Mengenai kempen

LEBIH TINGGI PENGETAHUAN, LEBIH BAIK PILIHAN

Daripada pasaran yang sibuk sehinggalah padang yang menghijau, komitmen Kesatuan Eropah terhadap keselamatan, kualiti dan kebajikan haiwan tersemat dalam setiap aspek pengeluaran makanan. Peraturan EU memastikan protokol keselamatan yang teliti sepanjang proses berlangsung, dengan peraturan yang ketat terhadap penggunaan racun perosak serta standard kebersihan yang tinggi di kemudahan pemprosesan. Peraturan ini mengutamakan keselamatan, sekali gus menjamin agar pengguna berasa yakin dengan produk yang mereka bawa pulang.

Produk EU terkenal dengan kecemerlangannya. Daripada rasa mewah minyak zaitun Greek sehinggalah tekstur keju Latvia yang eksklusif, semua jenis produk ini mematuhi standard yang tinggi secara konsisten, dan membawa kegembiraan kepada tunas rasa di seluruh dunia.

Teroka pilihan produk tenusu, pengilangan bijirin dan snek masin kami yang dihasilkan di Latvia, serta produk Penetapan Asal Terlindung (PDO) dari Greece.

EU memberikan penekanan yang kuat terhadap amalan kebajikan haiwan yang baik. Peraturan ketat ini mengawal bidang penternakan, memastikan haiwan dibesarkan dalam persekitaran yang mengutamakan kesejahteraan. Peraturan ini meliputi aspek seperti keperluan ruang yang minimum, akses kepada cahaya semula jadi dan kawasan luar bangunan serta had ke atas amalan tertentu. Walaupun EU mempunyai standard yang tinggi, perbincangan tentang penambahbaikan kebajikan haiwan selanjutnya sedang berjalan.

Nikmati kehebatan makanan Eropah hari ini

Dibiayai oleh Kesatuan Eropah. Walau bagaimanapun, pandangan dan pendapat yang dinyatakan adalah pandangan pengarang semata-mata dan tidak semestinya menggambarkan pandangan Kesatuan Eropah atau Agensi Eksekutif Penyelidikan Eropah (REA). Kesatuan Eropah mahupun pihak berkuasa yang memberi kebenaran tidak akan bertanggungjawab ke atasnya.

Scroll to Top